Zwemschool de Veluwe

HIER leer je zwemmen!
Zwemschool de Veluwe is sinds 2010 een begrip in Nunspeet en kan staven op meer dan 30 jaar ervaring in het zwemonderwijs. Individuele aanpak, kleine groepen, vaste instructrices zorgen ervoor dat de kinderen met veel plezier leren zwemmen.

De zwemlessen worden gegeven in de prachtige zwemaccomodatie van NH Sparrenhoorst te Nunspeet waarbij de accomodatie tijdens de lesuren exclusief in gebruik is door de zwemschool.

De zwemlessen zijn bedoeld voor kinderen vanaf 4 jaar die leren zwemmen in kleine groepjes van 6 tot 8 kinderen en zo opgeleid worden voor het A, B of C diploma. Door de kleinere groepjes krijgt ieder kind maximale persoonlijke aandacht wat het leerproces en het plezier ten goede komt.

Dit wordt zeer gewaardeerd door het kind en de ouders die iedere les vanaf de kant kunnen volgen.

Wanneer op zwemles..??

De advies leeftijd om te starten met zwemles voor het A-diploma is 4 tot 5 jaar. De eisen die aan het A-Diploma zijn gesteld, zijn te moeilijk voor een kind van 3 jaar om te halen. Zelfs een kind van 4 heeft moeite met de eisen. Daar komt bij dat een kind van 4 ook start op de basisschool. Dit is voor een kind een grote verandering die veel energie kost. Wacht een half jaar en het kind zal makkelijker door de zwemlessen heen lopen.

Ons getalenteerde team!

Danielle Arensman

Eigenaresse/zweminstructrice
30 jaar ervaring

Noél

Zweminstructrice

Stagaire

Pernilla

Zweminstructrice

Stagaire

Bibi

Zweminstructrice

Chantal

Zweminstructrice

Iwan

Zweminstructeur

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wat Zwemschool de Veluwe voor u en uw kind kan betekenen? Neem dan contact op met onze gediplomeerde zwem instructeurs.

Contact met Zwemschool