Opzet van de lessen

Maximale aandacht en een kindvriendelijke aanpak!
De opzet van de lessen is er voor bedoeld dat de kinderen met plezier leren zwemmen en het A, B of C diploma halen. De lessen worden door mij persoonlijk gegeven aan groepjes van maximaal 8 kinderen. Het zwembad heeft diep water. Daarom zwemmen de kinderen de eerste periode met zwembandjes.
Daarnaast sta ik zelf altijd met de kinderen in het water om zo maximale aandacht aan de kinderen te kunnen geven.

Persoonlijke sfeer

Naast het bad zijn voldoende zitplaatsen voor ouders om de vorderingen van uw kind te kunnen volgen. Alle ouders zijn welkom tijdens iedere les, bij voorkeur zonder andere kinderen. Ook is er een Bistrobar waar de ouders iets kunnen drinken. De lessen duren 45 minuten met een kindvriendelijke aanpak. Speciale duikdiertjes, slurven, drijvers worden onder andere gebruikt om spelenderwijze het zwemmen en onder water kijken aan te leren. Voor het A diploma leren de kinderen o.a. onder water zwemmen, drijven, kijken onder water, watertrappen, met kleding zwemmen en 4 verschillende zwemslagen.

Wanneer u geïnteresseerd bent in de zwemlessen kunt u altijd vrijblijvend, na telefonische afspraak, een les bijwonen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wat Zwemschool de Veluwe voor u en uw kind kan betekenen? Neem dan contact op met onze gediplomeerde zwem instructeurs.

Contact met Zwemschool