ENVOZ

Het opleidingsinstituut!

Zwemschool “De Veluwe” is volledig gediplomeerd, gecertificeerd en aangesloten bij het ENVOZ. Het ENVOZ is toonaangevend op het gebied van zwemonderwijs en de kwaliteitsbewaking hiervan. De belangrijkste missie is de veiligheid in het water te bevorderen door middel van scholing en uitgeven van zwemdiploma’s die tevens internationaal erkend zijn.

ENVOZ is het opleidingsinstituut voor de Nederlandse Zwembranche. Zij hebben inmiddels 50 jaar ervaring in het opleiden van zweminstructeurs en zweminstructrices. Het opleidingsaanbod in het zwemonderwijs is erg gevarieerd en de vakdiploma’s zijn internationaal erkend.

Alle medewerkers bij de zwemschool zijn opgeleid volgens de eisen die ENVOZ stelt. Dit komt de kwaliteit en veiligheid van het zwembad ten goede. Daarnaast zijn gecertificeerde medewerkers  in Nederland verplicht voor zwembaden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wat Zwemschool de Veluwe voor u en uw kind kan betekenen? Neem dan contact op met onze gediplomeerde zwem instructeurs.

Contact met Zwemschool